La història de la Garriga a través dels seus fogons

0
thumb cartell llibregastronomia-2

La història de la Garriga es pot explicar des de moltes òptiques i punts de vista, com ho demostra el llibre La Garriga, una història entre fogons. Receptes que parlen d’un poble, obra de Marta Ruiz que es presentarà el proper dissabte 23 de setembre, a les 18h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música de la Garriga.

Aquest llibre és un receptari popular amb més de 80 receptes que expliquen diferents històries del nostre poble, una mostra de part del patrimoni cultural de la Garriga a través de la cuina del darrer segle, principalment a les cases però també als hostals, balnearis i restaurants més emblemàtics.

L’autora, especialitzada en la investigació sobre el paper de l’alimentació en els processos de construcció de la identitat i de la memòria col·lectiva, ha buscat persones procedents de diferents orígens socials i culturals. És per això que per elaborar aquest llibre ha parlat parlat amb persones de fins a 95 anys d’edat, que van néixer a la Garriga i porten tota una vida al poble, i  també amb persones que van arribar en el marc de diferents processos migratoris.

Aquest llibre, impulsat per l’àrea de Patrimoni de l’Ajuntament, es podrà adquirir el dia de la presentació, i a les llibreries del poble, per 15€

Article anteriorLa Garriga pel foment de la pau
Article següentCàsting pels Pastorets d’enguany
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.