La Garriga pel foment de la pau

0
thumb tríptic foment de la pau 2017

Les àrees de cooperació i Patrimoni de l’Ajuntament de la Garriga promouen per tercer any consecutiu el projecte “La Garriga pel foment de la pau”, que constarà d’un seguit d’activitats que es duran a termes fins a finals d’any, al voltant del Dia Internacional de la Pau, fixat per les nacions Unides el 21 de setembre. Aquestes, se sumen a les ja realitzades del gener a l’abril passat amb les que es va commemorar el bombardeig que va patir la Garriga el gener de 1939.

Així les coses, al llarg de les properes setmanes es duran a terme activitats de tot tipus (tallers, exposicions, xerrades, cinefòrums, contes, etc.) adreçades a tots els públics, amb les que es volen qüestionar els rols socials i de gènere amb la convicció que aquests formen part de les causes i les conseqüències de la violència i els conflictes armats.

Aquesta és la programació:

thumb pau 1

 

thumb pau 2

 

thumb pau 3

Article anteriorVentura Pons, Amparo Moreno i Joan Pera, al cinema Alhambra
Article següentLa història de la Garriga a través dels seus fogons
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.