Ventura Pons, Amparo Moreno i Joan Pera, al cinema Alhambra

0
thumb thumbnail Cine Alhambra SABATES GROSSES

El proper diumenge 17 de setembre el Cinema Alhambra acollirà la projecció de la pel·lícula Sabates grosses, de Ventura Pons, protagonitzada per Amparo Moreno, Vicky Peña, Pedro Ruiz i Joan Pera, entre d’altres.

Amb motiu d’aquest esdeveniment, un cop finalitzat el passi s’iniciarà un col·loqui que comptarà amb la presència de Ventura Pons, Joan Pera i Amparo Moreno.

40 anys d’en Miró

El Cinema Alhambra de la Garriga no existiria ni s’entendria sense la figura d’en Miró, el qual a finals de l’any 1977 va posar en marxa aquest apassionant projecte, que ha superat moments crítics gràcies a la implicació de la ciutadania, fins arribar a l’actualitat amb una bona salut.

Per celebrar aquests quaranta anys, tots els que formen part del cinema Alhambra s’han proposat organitzar sessions especials, amb la projecció nou obres mestres del cinema i de pel·lícules referents de l’Alhambra. És per això que el proper diumenge 24, a les 20h, es projectarà la pel·lícula El maquinista de la general, de Buster Keaton

Article anteriorCicle de xerrades sobre història, literatura i pensament a la Fundació Maurí
Article següentLa Garriga pel foment de la pau
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.