Cs la Garriga qüestionem la legalitat del decret signat avui per l’alcaldessa

0
Ciutadans LG_logo

El grup municipal de Ciutadans (Cs) la Garriga hem registrat avui una instància en la qual es demana al Secretari General de l’Ajuntament un informe jurídic sobre el decret d’alcaldia signat avui per l’alcaldessa Meritxell Budó de suport a les lleis separatistes de l’1-O. El portaveu de Cs, Ángel Guillén, ha explicat que “és un compromís electoral de Ciutadans vetllar per un ajuntament que compleixi amb les lleis”, i ha afegit que han pres aquesta iniciativa “per si, amb aquest decret, s’incorregués en algun tipus d’il·legalitat”.

El nostre regidor també ha lamentat la sobreactuació de l’Alcaldessa i dels grups municipals independentistes reunits avui a la Sala de Plens per a la signatura d’aquest decret. Per Guillén és una mostra més de la “propaganda” que envolta les actuacions relacionades amb el desafiament separatista. En aquest sentit ha assenyalat que “la signatura de qualsevol decret d’alcaldia mai reuneix tants regidors; de fet, normalment ho fa l’Alcaldessa sola”, alhora que ha lamentat la realització d’aquest tipus d’accions “mentre els problemes reals dels treballadors de l’Ajuntament o dels ciutadans de la Garriga no són assistits en temps i forma acceptables pel govern municipal”.

Ciutadans la Garriga

Article anteriorL’alcaldessa Meritxell Budó signa un decret de suport al Referèndum de l’1 d’octubre
Article següentL’1 d’octubre, tothom a votar, Sí
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.