La Diada des de la Garriga

0
ANC 11S_autocars

Ja ben entrats al mes de setembre tenim la Diada Nacional de Catalunya a tocar, un 11 de Setembre que, a resultes del context polític i social actual, amb el Referèndum de l’1 d’octubre a l’horitzó, pren encara més rellevància que les edicions anteriors.

A la Garriga, com és habitual, el preludi de la Diada serà l’Aplec de la Sardana que any rere any (ja en van 61), l’Agrupació Sardanista de la Garriga organitza a la pista número 1, aplec que precedirà l’Homenatge a la Senyera que es farà a partir de mitjanit al mateix lloc, i en què les entitats i associacions que ho desitgin podran fer una ofrena floral a la bandera catalana.

L’ANC t’acosta a “La Diada del Sí”

La territorial de l’ANC de la Garriga ja fa setmanes que està mobilitzada i implicada amb “La Diada del Sí”, amb la que es pretén omplir el passeig de Gràcia i el carrer Aragó de Barcelona per fer un immens signes Més, “símbol de totes les oportunitats del nou estat en forma de república que ens espera a les paperetes del referèndum. Entre tots, convertirem la Diada del Sí en el tsunami d’il·lusió que ens portarà des del compromís amb la democràcia a la majoria per la independència l’1 d’octubre”, segons explica l’ANC .

En aquest sentit, les tardes del 7 i 8 de setembre i el dissabte 9 al matí es vendran les samarretes oficials de la jornada a la parada de l’ANC de la plaça de Can Dachs, així com també els tiquets de l’autocar que va a la manifestació de Barcelona (per 10 €), que també es poden comprar a Can Baldich i a La Vienesa, doncs ja s’han exhaurit als punts de venda de la carnisseria Valldeoriola i L’Artesà.

En total, doncs, ara mateix ja hi ha plens 6 autocars i mig del total de 8 (de 55 places cada un) que hi ha previstos i s’han venut més de 200 samarretes, si bé encara n’hi ha per a qui les necessiti a última hora.

Marxem per la llibertat, la dignitat i les oportunitats

Per altra banda, el dissabte dia 9 de setembre s’ha organitzat, també des de l’ANC, una actuació en forma de marxa amb vehicles per a incentivar a la participació a la manifestació de Barcelona del dia 11. En aquesta marxa, prevista per a les 17 h, es recorreran diversos pobles del Vallès, entre els quals hi ha la Garriga, amb sortida des de davant del Caprabo a les 16:30 h.

Més informació sobre l’11S aquí.

Article anterior61è Aplec de la Sardana de la Garriga
Article següentL’alcaldessa Meritxell Budó signa un decret de suport al Referèndum de l’1 d’octubre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.