61è Aplec de la Sardana de la Garriga

0
140

L’Agrupació Sardanista la Garriga organitza el proper diumenge  10 de setembre l’edició 61 del seu tradicional aplec de la sardana. Serà a partir de les 8 del vespre amb les cobles Sant Jordi- Ciutat de Barcelona, Ciutat de Girona i Jovenívola de Sabadell a la pista esportiva núm. 1.

L’aplec començarà amb la interpretació de la sardana ‘Als camioners de Puiggraciós’ del compositor garriguenc Josep Sancho Marraco, i seguidament les 3 cobles interpretaran alternadament un total de 24 sardanes més, dues de les quals de conjunt.

L’aplec comptarà amb una botifarrada popular per sopar, una sardana de concurs de colles improvisades i l’Homenatge a la Senyera a les 12 de la nit, amb una petita marxa de Torxes i l’ofrena floral per part d’entitats i partits després de la lectura del manifest, organitzat per Òmnium la Garriga. Seguidament tindrà lloc el Cant dels Segadors. Durant tota la nit hi haurà servei de bar i venda de productes sardanistes.

Agrupació Sardanista de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.