61è Aplec de la Sardana de la Garriga

0
thumb 61e aplec sardana

L’Agrupació Sardanista la Garriga organitza el proper diumenge  10 de setembre l’edició 61 del seu tradicional aplec de la sardana. Serà a partir de les 8 del vespre amb les cobles Sant Jordi- Ciutat de Barcelona, Ciutat de Girona i Jovenívola de Sabadell a la pista esportiva núm. 1.

L’aplec començarà amb la interpretació de la sardana ‘Als camioners de Puiggraciós’ del compositor garriguenc Josep Sancho Marraco, i seguidament les 3 cobles interpretaran alternadament un total de 24 sardanes més, dues de les quals de conjunt.

L’aplec comptarà amb una botifarrada popular per sopar, una sardana de concurs de colles improvisades i l’Homenatge a la Senyera a les 12 de la nit, amb una petita marxa de Torxes i l’ofrena floral per part d’entitats i partits després de la lectura del manifest, organitzat per Òmnium la Garriga. Seguidament tindrà lloc el Cant dels Segadors. Durant tota la nit hi haurà servei de bar i venda de productes sardanistes.

Agrupació Sardanista de la Garriga

Article anteriorEl 45% de catalans vol ser encara més colonitzat i dependent?
Article següentLa Diada des de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.