L’onzena Botiga al Carrer torna a omplir de gent el centre de la Garriga

0
126

El proppassat diumenge, durant tot el dia, els carrer Calàbria i Centre varen viure una nova jornada festiva de La Botiga al Carrer organitzada per l’ASIC, en la qual una quarantena d’establiments varen plantar una paradeta a peu de carrer per a presentar ofertes, descomptes i promocions dels seus negocis.

A les llamineres propostes dels comerciants, a més, també s’hi varen sumar actuacions d’escoles de dansa, música i idiomes del poble, entre d’altres activitats, en un dia que va tornar a fer palès que la gent de la Garriga respon sense dubtar-ho sempre que se la convida a implicar-se amb el municipi.

Repetirem, sens dubte, l’any vinent!

Fotografia cedida per l’OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.