Les botigues de la Garriga surten novament al carrer

0
133

En una nova edició de La Botiga al Carrer, organitzada per l’associació de comerciants ASIC amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga, quaranta-cinc establiments del municipi s’instal·laran amb parades pel centre de la vil·la i oferiran descomptes i promocions especials durant tota la jornada als garriguencs que passegin pels carrers Calàbria i Centre.

Aquest any, l’onzè consecutiu que té lloc aquesta iniciativa, múltiples activitats de tot tipus acompanyaran les paradetes dels comerços: exhibicions d’escoles de dansa, actuacions d’escoles de música i propostes d’escoles d’idiomes, a banda d’opcions d’animació i entreteniment pels més menuts com els Jugantots, col·lecció de jocs gegants tradicionals de fusta.

La Botiga al Carrer, que se celebrarà el proper diumenge 3 de setembre, comptarà també amb la presència de dos convidats especials: La Torre del Fanal i el Col·lectiu de veïns que treballen per a recuperar els espectaculars fanals de l’escala de l’església.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.