Les botigues de la Garriga surten novament al carrer

0
Cartell 11a__Botiga_al_Carrer

En una nova edició de La Botiga al Carrer, organitzada per l’associació de comerciants ASIC amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga, quaranta-cinc establiments del municipi s’instal·laran amb parades pel centre de la vil·la i oferiran descomptes i promocions especials durant tota la jornada als garriguencs que passegin pels carrers Calàbria i Centre.

Aquest any, l’onzè consecutiu que té lloc aquesta iniciativa, múltiples activitats de tot tipus acompanyaran les paradetes dels comerços: exhibicions d’escoles de dansa, actuacions d’escoles de música i propostes d’escoles d’idiomes, a banda d’opcions d’animació i entreteniment pels més menuts com els Jugantots, col·lecció de jocs gegants tradicionals de fusta.

La Botiga al Carrer, que se celebrarà el proper diumenge 3 de setembre, comptarà també amb la presència de dos convidats especials: La Torre del Fanal i el Col·lectiu de veïns que treballen per a recuperar els espectaculars fanals de l’escala de l’església.

Article anteriorEl salt de qualitat de l’Olímpic aquesta temporada
Article següentL’onzena Botiga al Carrer torna a omplir de gent el centre de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.