Compte enrere per a la Festa Major!

0
156

D’aquí a poc més d’una hora es donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major de la Garriga d’enguany, tot i que ja fa dies que s’estan celebrant diferents activitats prèvies.

Així les coses, una batucada a la plaça de l’Església a càrrec dels Pronto Pra Atacar serà el preludi d’un pregó que anirà a càrrec del popular humorista i imitador Pep Plaza, el qual anirà seguit per la tabalada, el versots a càrrec del Front Diabòlic i el correfoc. Acabat el correfoc, i per a fer baixar la temperatura, serà el torn del correaigua a la plaça de Can Dachs a ritme del Dj Jou-TM.

A les 22.30h s’inuaguarà la barra dels Hoopers a la plaça del Silenci amb un concert de swing a càrrec Monkey Doo i, una hora més tard a la plaça de l’Església s’hi farà una nit de monòlegs conduïda per en Xavier Deltell i l’Enric Company.

Espai Nits la Doma

Els que vulguin gaudir de la nit fins ben entrada la matinada s’hauran de desplaçar a l’Espai Nits, situat a la vora de la Doma, on a les 23.30h el garriguenc DJ Edu Elizondo donarà pas al Vaparir Tour, que sonarà a partir de les 00.30h. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.