Futbol sala d’alt nivell a la final del torneig d’estiu d’aquesta nit

0
212

L’equip garriguenc del Bar Jovi s’enfrontarà aquesta nit, a les 22:15 h, als ametllatans Campus Bar l’Ametlla en la final del torneig d’estiu de futbol sala després d’unes nits de juliol carregades de partits a la pista número 1, com ja ve sent habitual cada any, just abans de la Festa Major de la Garriga.

Acostumats a un nivell altíssim amb jugadors de totes les edats de la Garriga, però també, en algunes ocasions, amb futbolistes de fora i inclús algun professional, les graderies de la pista s’han omplert sempre per a gaudir del millor futbol sala en una cita clàssica de l’esport del poble i aquesta nit no serà menys.

El Jovi, doncs, s’ha plantat a la gran final després de derrotar als penals el sempre competitiu equip de B&T Segú, un clàssic del campionat, mentre que el Campus Bar l’Ametlla s’ha imposat per 3 gols a 5 al combinat Altotrans. Aquests darrers, juntament amb Segú, disputaran el partit pel tercer i quart lloc a les 21:15 h, per després donar pas a l’entrega de premis del torneig, que enguany han sigut aquests:

 • Jugador més jove: Pau Bou Costa (Bar Jovi)
 • Jugador més veterà: Titi (AV. Kouris)
 • Equip menys golejat: Altotrans
 • Màxim golejador: Edu Velilla (Can Noguera 2)
 • Premi a l’esportivitat: Bar Jovi

La classificació final dels equips, a falta dels partits d’aquesta nit, queda així:

 • : Bar Las Tres Palmeras
 • : Can Noguera 2
 • : Bar Nou Criteri
 • : Frankfurt la Garriga
 • : Tetasconnata
 • 10è: La Bona Brasa – Cafè Caracas
 • 11è: Construcciones Reyes
 • 12è: Toiss
 • 13è: AV. Kouris
 • 14è: Espanta Tiburones
 • 15è: Assessoria Congost
 • 16è: Las 9 Colas de Dragón C.B.
 • 17è: Boulangerie
 • 18è: Parses F.C.
 • 19è: Aluminis Bigues
 • 20è: Frakateam

Actualització: Campus Bar l’Ametlla, guanyador final del torneig després de guanyar als penals (2-3) un partit que havia acabat amb empat a 1 contra Bar Jovi; el tercer lloc, finalment, va ser per B&T Segú, que es va imposar per 8 a 2 a Altotrans.

Fotografia extreta del Facebook del torneig

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.