Gospel Joy la Garriga presentarà el seu segon treball en el marc de la Festa Major

0
thumb arrels

Divendres, 28 de juliol a les 22h, Gospel Joy La Garriga presentarà el seu segon àlbum que es titula Arrels. Ho farà durant el seu ja tradicional concert per la Festa Major de la Garriga, en què tothom qui ho vulgui podrà adquirir el nou disc.

Arrels és el segon treball de la formació després de Seasons of Joy, l’any 2011. Ja és a la venda en format CD/DVD per gaudir-lo de totes les maneres.

El disc es va enregistrar en un concert en directe el 19 de novembre de 2016, al Teatre de La Garriga El Patronat, que estava ple a vessar i davant d’un públic molt entregat. L’espectacle va comptar amb un important desplegament tècnic i humà, des de diverses càmeres, tècnics de so, il·luminadors i escenògrafs fins a fotògrafs.

L’associació ha invertit un any i mig en la creació d’aquest nou disc, que considera molt especial per la càrrega emocional i l’esforç que ha suposat. Com explica Mariel Sangrà, presidenta de l’entitat: “Va ser un concert molt especial on creiem que vam aconseguir el nostre objectiu: fer gaudir el públic des del minut zero i sentir-lo molt a prop nostre. Ara, tots aquells que ens van venir a veure, els qui no van poder i qui no ens coneix, poden tenir-nos a casa o al cotxe, i passar una bona estona amb nosaltres. N’estem molt orgullosos d’aquest treball”.

Per la seva banda, Ivan Sanmartín, director del cor, afirma que “Amb aquest concert arriba la culminació d’un llarg viatge musical carregat de vivències, treball i energia. Amb un grup humà inigualable, vibrant com una sola veu i amb el poder de transmetre tot el torrent enèrgic del gòspel. Una experiència única, sens dubte”.

Arrels es podrà adquirir el mateix dia del concert de Festa Major, enviant un missatge a través de les xarxes socials (Twitter: @Gospel_Joy_LG, Facebook: /gospeljoylagarriga, Instagram: gospeljoylagarriga) o escrivint un correu electrònic al cor a gospeljoylagarriga@gmail.com.

Fotografia: facebook.com/gospeljoylagarriga

Article anteriorOdre del dia del Ple municipal de juliol de 2017
Article següent1-O. Dignitat catalana o lleis espanyoles?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.