Una visita teatralitzada ens apropa a la història de la Doma

0
130

Amb l’objectiu de divulgar i donar a conèixer la Doma com un dels principals patrimonis del nostre poble, el Centre de Visitants de la Garriga organitza una visita teatralitzada que té per títol “L’Arxiu de pedra”, a través de la qual els espectadors es traslladaran a la Garriga Medieval i Moderna guiats per Guerau Malfia, campaner.

A partir de les vuit del vespre d’aquest divendres, doncs, tothom que ho desitgi podrà fer un recorregut  per mil anys de la nostra història a través de quatre personatges que posen a prova els límits del temps i que són testimonis de primera mà del pas del temps.

Acabada la visita, hi haurà un tastet de productes locals per a tots els assistents.

Per assistir-hi, cal reservar plaça a info@visitalagarriga.cat o  bé al 610 477 823.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.