42 establiments participaran a una Ruta del Pintxo amb novetats

0
thumb ruta pintxo 2017

D’aquí a poc més d’una setmana es donarà el tret de sortida a un dels esdeveniments més esperats de la Garriga, la Ruta del Pintxo, que de la mà de l’entitat Projecte Mexcla’t, per setè any consecutiu serà l’aperitiu -mai millor dit- de la Festa Major.

L’edició d’enguany, que es farà del 20 al 27 de juliol i que comptarà amb la participació de 42 establiments, es va presentar ahir a la tarda de la mà d’en Carlos Martín, representant l’entitat, el qual va estar acompanyat pel regidor de Comerç Lluís Marco i per l’alcaldessa Meritxell Budó.

Martín va explicar que aquest certamen gastronòmic presentarà novetats, que han sorgit a partir de les aportacions dels propis establiments participants i de la gent del carrer. Entre aquestes, enguany any hi haurà delimitades sis zones i incentius molt diversos per aquelles persones que les visitin, amb l’objectiu que la gent es desplaci per tot el poble a gaudir de la Ruta del Pintxo i reconèixer i premiar, així, l’esforç d’aquells establiments que estan més a la perifèria.

El regidor de Comerç i Emprenedoria, Lluís Marco, va destacar la importància d’aquesta iniciativa pels negocis de restauració de la Garriga, i va mostrar la voluntat de l’Ajuntament de mantenir donant-li suport.

Al seu torn, l’alcaldessa Meritxell Budó, es va felicitar per l’aportació que la Ruta del Pintxo fa al poble, ja que permet que també se’l reconegui com a municipi gastronòmic, més enllà del seu patrimoni en forma de modernisme o termalisme, bastament reconegut.

Article anterior750.000€ per Can Luna
Article següentPer una Festa Major lliure de sexisme
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.