42 establiments participaran a una Ruta del Pintxo amb novetats

0
146

D’aquí a poc més d’una setmana es donarà el tret de sortida a un dels esdeveniments més esperats de la Garriga, la Ruta del Pintxo, que de la mà de l’entitat Projecte Mexcla’t, per setè any consecutiu serà l’aperitiu -mai millor dit- de la Festa Major.

L’edició d’enguany, que es farà del 20 al 27 de juliol i que comptarà amb la participació de 42 establiments, es va presentar ahir a la tarda de la mà d’en Carlos Martín, representant l’entitat, el qual va estar acompanyat pel regidor de Comerç Lluís Marco i per l’alcaldessa Meritxell Budó.

Martín va explicar que aquest certamen gastronòmic presentarà novetats, que han sorgit a partir de les aportacions dels propis establiments participants i de la gent del carrer. Entre aquestes, enguany any hi haurà delimitades sis zones i incentius molt diversos per aquelles persones que les visitin, amb l’objectiu que la gent es desplaci per tot el poble a gaudir de la Ruta del Pintxo i reconèixer i premiar, així, l’esforç d’aquells establiments que estan més a la perifèria.

El regidor de Comerç i Emprenedoria, Lluís Marco, va destacar la importància d’aquesta iniciativa pels negocis de restauració de la Garriga, i va mostrar la voluntat de l’Ajuntament de mantenir donant-li suport.

Al seu torn, l’alcaldessa Meritxell Budó, es va felicitar per l’aportació que la Ruta del Pintxo fa al poble, ja que permet que també se’l reconegui com a municipi gastronòmic, més enllà del seu patrimoni en forma de modernisme o termalisme, bastament reconegut.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.