La reurbanització del carrer Banys començarà dilluns vinent

0
Carrer Banys_jul_2017

El proper dilluns dia 17 de juliol, al tram del carrer Banys comprès entre el carrer Figueral i el carrer Samalús de la Garriga, s’hi iniciaran les obres que el convertiran en una plataforma única amb prioritat per a vianants, tal i com s’ha fet recentment amb el carrer Calàbria. Unes obres que està previst que durin un màxim de quatre mesos i que, per tant, haurien d’estar enllestides el proper mes de novembre.

L’actuació, fruit dels acords entre l’Ajuntament de la Garriga i una part dels veïns i comerços de la zona, es durà a terme per fases, i té com a prioritat entorpir el mínim la vida dels seus residents mentre durin. D’aquesta manera, es començarà amb el soterrament dels serveis de subministrament, que aprofitaran per a renovar-se totalment.

L’empresa encarregada de les obres del carrer Banys serà Catalana d’Infraestructures i Serveis Associals SL (CISA).

Article anteriorLa Garriga, capital ciclista
Article següent750.000€ per Can Luna
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.