La reurbanització del carrer Banys començarà dilluns vinent

0
141

El proper dilluns dia 17 de juliol, al tram del carrer Banys comprès entre el carrer Figueral i el carrer Samalús de la Garriga, s’hi iniciaran les obres que el convertiran en una plataforma única amb prioritat per a vianants, tal i com s’ha fet recentment amb el carrer Calàbria. Unes obres que està previst que durin un màxim de quatre mesos i que, per tant, haurien d’estar enllestides el proper mes de novembre.

L’actuació, fruit dels acords entre l’Ajuntament de la Garriga i una part dels veïns i comerços de la zona, es durà a terme per fases, i té com a prioritat entorpir el mínim la vida dels seus residents mentre durin. D’aquesta manera, es començarà amb el soterrament dels serveis de subministrament, que aprofitaran per a renovar-se totalment.

L’empresa encarregada de les obres del carrer Banys serà Catalana d’Infraestructures i Serveis Associals SL (CISA).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.