Sí, viure vol dir prendre partit

0
thumb CUP la Garriga 01

El dia del Referèndum toca prendre partit a tothom. Però… Quin paper farà el govern de l’Estat espanyol? Quines lleis es podrien aplicar aquell dia? Quin paper farà el govern català? Quins límits té la llei? Quin sentit té la desobediència? Quins impediments podem trobar? Quines garanties tenim? Què ens toca fer a la població que volem votar? 

Cada dia que passa ens apropem més al Referèndum i són moltes les preguntes que ens assalten. Ningú coneix el futur, però cal preveure els diferents escenaris que pot sostenir la jornada històrica de l’1 d’octubre.

La CUP de la Garriga hem volgut encetar la campanya per al Referèndum amb una taula rodona on quatre persones intercanviaran hipòtesis polítiques sobre el que podria passar el proper 1 d’octubre, i així començar a imaginar quin paper toca fer a cadascú de nosaltres per fer possible la democràcia. 

En parlarem el proper dijous 13 de juliol, a la plaça de Santa Isabel de la Garriga a les 20h

Ponents:

  • David Bassa: cap d’informatius de Tv3
  • Tània Verge: professora de Ciència Política i Directora de la Unitat d’Igualtat a la UPF
  • Àlex Romaguera: Periodista a la Directa especialitzat en Drets Polítics i Socials i Memòria Històrica. 
  • Marc Martínez: Cap de Política de Rac1

thumb SI

Article anteriorReformes i parc infantil a la pista número 1?
Article següentL’estat de la Garriga, a debat
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.