A la Garriga no hi volem la bandera espanyola

0
CUP retirada_bandera_01

Des de la CUP la Garriga ens oposem a què es pengi a l’Ajuntament la bandera espanyola i demanem que el nostre govern municipal sigui valent per resistir les imposicions antidemocràtiques de l’Estat espanyol.

Aquesta bandera ha estat imposada sense cap mandat democràtic al segle dinou i reimposada per un cop d’Estat militar al 1936. No és la nostra, simbolitza l’herència d’aquell imperi dónde no se ponia el Sol i simbolitza l’herència de l’ocupació espanyola dels Països Catalans.

També una llarga llista de pràctiques repressives i antidemocràtiques, que van de la simbolització de la monarquia borbònica als bombardeigs sobre la població civil, dels atemptats contra la llibertat de premsa als atacs contra la nostra llengua i cultura; de la dictadura i els camps d’extermini al terrorisme d’Estat. Dels GAL a l’Operació Garzón, dels tribunals polítics a la detenció de càrrecs electes com Montse Venturós o Joan Coma.

És per tot aixòque aquesta bandera no ens representa i demanem que no es pengi al nostre Ajuntament i que, al seu lloc, hi onegi l’estelada com a símbol de la lluita d’un poble pel seu alliberament nacional i de trencament amb les velles males praxis.

CUP la Garriga

CUP retirada_bandera_03

Article anteriorQui representa qui… i amb quins efectes?
Article següentLa Puta i la Ramoneta recorren els carrers de la Garriga en el seu darrer videoclip
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.