A la Garriga no hi volem la bandera espanyola

0
168

Des de la CUP la Garriga ens oposem a què es pengi a l’Ajuntament la bandera espanyola i demanem que el nostre govern municipal sigui valent per resistir les imposicions antidemocràtiques de l’Estat espanyol.

Aquesta bandera ha estat imposada sense cap mandat democràtic al segle dinou i reimposada per un cop d’Estat militar al 1936. No és la nostra, simbolitza l’herència d’aquell imperi dónde no se ponia el Sol i simbolitza l’herència de l’ocupació espanyola dels Països Catalans.

També una llarga llista de pràctiques repressives i antidemocràtiques, que van de la simbolització de la monarquia borbònica als bombardeigs sobre la població civil, dels atemptats contra la llibertat de premsa als atacs contra la nostra llengua i cultura; de la dictadura i els camps d’extermini al terrorisme d’Estat. Dels GAL a l’Operació Garzón, dels tribunals polítics a la detenció de càrrecs electes com Montse Venturós o Joan Coma.

És per tot aixòque aquesta bandera no ens representa i demanem que no es pengi al nostre Ajuntament i que, al seu lloc, hi onegi l’estelada com a símbol de la lluita d’un poble pel seu alliberament nacional i de trencament amb les velles males praxis.

CUP la Garriga

CUP retirada_bandera_03

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.