C’s mostra la seva satisfacció pel compliment de la llei de banderes

0
Ciutadans LG_logo

El grup municipal de Ciutadans la Garriga s’ha mostrat satisfet que “per fi el Govern Municipal hagi accedit a complir amb la legalitat vigent”, en referència a la llei 39/1981 de 28 d’octubre, més coneguda com la “Llei de banderes”, tal com havia reclamat en un prec al Ple del mes de març de 2016.

Davant la col·locació aquest matí de les banderes espanyola, catalana i europea al terrat de la Casa Consistorial, el regidor i portaveu de Cs, Ángel Guillén, ha manifestat que “desgraciadament el que és natural en països democràtics com és el compliment de la llei per part de tots, aquí hem hagut d’esperar un ultimàtum en forma d’ordre d’inhabilitació sobre l’alcaldessa, Meritxell Budó, per persistir en la seva negativa a col·locar la bandera d’Espanya i que entrés així en raó i accedís a complir amb el que estipula nostre ordenament jurídic”.

Guillén ha lamentat la ubicació escollida per la seva escassa visibilitat. El regidor taronja considera que és “un nou mal gest innecessari de l’Alcaldessa, com el que va protagonitzar el 31 de juliol de 2013, quan va ordenar hissar la bandera espanyola al balcó de l’Ajuntament per espai d’un minut a les 7:30 h del matí només amb el propòsit de fer una foto per enviar-la a la Delegació del Govern i amb això intentar eludir el requeriment que pesava sobre ella”.

Cs la Garriga portava en el seu programa electoral de les Municipals de 2015 el compromís d’aconseguir un poble que complís amb les lleis democràtiques del nostre Estat de Dret. En aquest sentit, Guillen ha volgut deixar clar que “Cs seguirà treballant fermament plantant cara a qualsevol vel·leïtat de voler trencar o saltar-nostre ordenament jurídic”.

Ciutadans la Garriga

Article anteriorUn grup de veïns vol recuperar els fanals de l’escalinata de l’Església
Article següentLa ‘rojigualda’ oneja de nou a l’Ajuntament
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.