La Garriga Digital

Tot a punt pel 4t Memorial Josep Segú

thumb memorial josep segú

Quan parlem de ciclisme, a la Garriga, inevitablement hem de fer esment a la figura de Josep Segú i, darrerament, al memorial que el Club Ciclista de La Garriga, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Federació Catalana de Ciclisme, fa quatre anys que s’organitza en honor seu.

L’edició d’enguany del Memorial Josep Segú tindrà lloc el proper dissabte 8 de maig i, a diferència d’edicions anteriors, aquesta tindrà com a epicentre el Passeig de la Garriga.

Aquesta prova, puntuable pel rànquing de la Federació Catalana de Ciclisme en categoria “Critèriums”, constarà de quatre curses: a) Categoria Master 50, 60 b) Categoria Master 40 c) Categoria Cadet d) Categoria Elit, Sub 23 i Master 30.

Com a novetat, enguany l’organització habilitarà un circuit d’habilitat infantil, on els més menuts podran circular-hi amb bicicletes pròpies o proporcionades per l’organització.

Pel que fa al circuit, aquest serà circular i transcorrerà pel Passeig (on hi haurà la sortida i l’arribada), per l’avinguda 11 de Setembre, pel carrer Banys i pel carrer Figueral.

Exit mobile version