Sinergies i col·laboracions locals: Cinema Alhambra i La Garriga Digital

0
Alhambra i_LGD_Caballeros_01

Des del primer moment que La Garriga Digital.cat va començar a rodar, ja fa més de set anys, vam tenir clar que volíem que aquest fos un mitjà que ajudés, col·laborés i donés veu a la gent i al màxim de teixit social, associatiu i polític del poble. Amb més o menys encert per part de tots els actors, si alguna relació perdura des d’aquell 24 de febrer de 2010 és la del cinema del poble i uns servidors.

Al llarg d’aquests anys, hem sigut testimonis dels seus moments més durs, de la seva tossuda resistència als signes del temps que els volien anihilar i de la seva revifada i reinvenció, impossible sense l’ajuda i la implicació d’un poble que estima i sent aquest cinema com a propi.

En aquest sentit, La Garriga Digital.cat sempre ha tingut conscientment un espai per l’Alhambra, ja fos en forma de crítica cinematogràfica, en el seu moment, de cobertura informativa sempre que els nostres mitjans ens ho han permès i, sobretot, posant a l’abast dels nostres lectors la seva programació setmanal.

El cinema, per la seva banda, també ens ha ajudat sempre que ha pogut: ens nodreix constantment d’informació, ens ha facilitat la seva plataforma de difusió quan hem tingut iniciatives com la de Les bicoques de la Garriga i sempre ens ha dispensat un tracte exquisit i d’agraïment que fa que la nostra feina sigui un plaer.

Ara, ens honoren amb una sessió dedicada. Ens deixen triar pel·lícula i ens diuen que és per tot el que hem fet per ells. I nosaltres no podem més que agrair-los el seu gest i dir-los que, així, tot funciona millor: amb proximitat, respecte i admiració mútua… amb sinergies i col·laboracions.

Us esperem el proper diumenge 16 de juliol, a les 20 h per a veure la pel·lícula Los caballeros de la mesa cuadrada (en versió original subtitulada en castellà)! Ens farà molta il·lusió trobar-vos al Cinema Alhambra.

Article anteriorActivitats de divendres a ‘La Garriga Nits d’Estiu’
Article següentSaligarda, exposició fotogràfica de Martí Oliveras, a la Sala Andreu Dameson
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.