Activitats de divendres a ‘La Garriga Nits d’Estiu’

0
LG Nits_Estiu_2017_CARTELL

Un any més, les nits de divendres del mes de juliol oferiran diverses propostes a l’aire lliure pels garriguencs, començant per aquest mateix dia 7 a les 21 h amb un Trivial popular per equips a càrrec de Projecte Mexcla’t. Els grups participants, que prèviament s’hauran inscrit a projectemexclat@gmail.com, podran competir entre ells responent les preguntes de #DesafiaLaMent, a més de gaudir d’un sopar gratuït i tenir l’opció de guanyar regals.

El següent divendres (dia 14) entre les 23 i les 2 h, el Brou del Mestre col·labora en l’organització d’un concert de Falciots Ninja i els garriguencs Slap; i el 21 de juliol serà el torn de l’òpera a la plaça de l’Església, concretament amb la projecció en pantalla gegant de Il trovatore de Verdi, en una activitat que forma part del cicle “Liceu a la fresca”, que pretén acostar aquest estil musical a tota la població.

Totes les activitats tindran lloc a la plaça de l’Església.

Article anteriorJa s’han fet públics els detalls de la Festa Major
Article següentSinergies i col·laboracions locals: Cinema Alhambra i La Garriga Digital
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.