Activitats de divendres a ‘La Garriga Nits d’Estiu’

0
169

Un any més, les nits de divendres del mes de juliol oferiran diverses propostes a l’aire lliure pels garriguencs, començant per aquest mateix dia 7 a les 21 h amb un Trivial popular per equips a càrrec de Projecte Mexcla’t. Els grups participants, que prèviament s’hauran inscrit a projectemexclat@gmail.com, podran competir entre ells responent les preguntes de #DesafiaLaMent, a més de gaudir d’un sopar gratuït i tenir l’opció de guanyar regals.

El següent divendres (dia 14) entre les 23 i les 2 h, el Brou del Mestre col·labora en l’organització d’un concert de Falciots Ninja i els garriguencs Slap; i el 21 de juliol serà el torn de l’òpera a la plaça de l’Església, concretament amb la projecció en pantalla gegant de Il trovatore de Verdi, en una activitat que forma part del cicle “Liceu a la fresca”, que pretén acostar aquest estil musical a tota la població.

Totes les activitats tindran lloc a la plaça de l’Església.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.