Ja s’han fet públics els detalls de la Festa Major

0
152

Aquest dilluns a la tarda ha tingut lloc a la sala de Plens de l’Ajuntament de la Garriga la presentació oficial de la Festa Major d’enguany, que aquest 2017 cau entre dijous 27 i diumenge 30 de juliol, a més del dia 3 d’agost, festa municipal a la Garriga.

Amb gairebé 100 activitats de dia i de nit i un pressupost de 170.000 euros, tot plegat arrencarà amb el tradicional pregó, aquest cop a càrrec de l’humorista i imitador Pep Plaza, conegut per la seva particular versió de Pep Guardiola, Jordi Pujol o Boris Izaguirre, entre d’altres.

Festa Major_2017_PRESENTACIO_01També hi haurà inflables pels més menuts, festa de l’escuma, monòlegs a la fresca la nit de dijous i el programa especial de Ràdio Silenci titulat Gresca Major. Els mocadors, com els altres anys gestionats pel Rebost de Càritas, tornaran a vendre’s pel centre del poble durant els dies previs, amb la recaptació destinada a comprar menjar pel Banc d’Aliments.

Per la seva banda, el plat fort amb els concerts nocturns comptarà amb les actuacions dels osonencs Oques Grasses i La Iaia (divendres), Els amics de les arts (dissabte) i la festiva música del Va Parir Tour. Com l’any passat, es repetirà la zona de concerts de La Doma, amb fins a 6 barres i multitud de foodtrucks.

Si tens curiositat per a conèixer amb detall tots els esdeveniments que hi ha preparats, properament es faran públics la resta de detalls de la Festa Major d’enguany i es repartiran a totes les llars del municipi els programes complets.

Fotografia cedida per l’OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.