La Flama del Canigó farà parada a la Garriga

0
thumb flama canigó

Com és habitual, i de la mà del Centre Excursionista Garriguenc amb la col·laboració d’altres entitats del poble, el proper divendres 23 de juny la Flama del Canigó farà parada a la Garriga en el marc dels actes de celebració de la revetlla de Sant Joan.

Així les coses, està previst que a les set de la tarda es faci una ballada de sardanes i una plantada de gegants a la plaça de l’Església, preludi de l’arribada de la Flama del Canigó després d’haver fet una cercavila pels carrers més cèntrics de la Garriga, la qual tindrà com a punt de partida Can Queralt. 

Arribats a la plaça, s’hi farà la  lectura d’un manifest, s’encendrà la foguera de Sant Joan i la començarà tradicional ballada de sardanes per, acte seguit, cloure la celebració amb el Front Diabòlic, coca i vi bo per a tothom.

La tradició catalana de la Flama del Canigó està estretament relacionada la celebració del solstici d’estiu, i se celebra a molts indrets dels Països Catalans entre el 22 i 23 de juny, data en què cada any es renova la flama al cim de la mítica muntanya des d’on múltiples voluntaris la fan arribar arreu del país.

Article anteriorFrans Cuspinera estrena disc amb un premi a millor cançó en català
Article següentAbstenir-se o votar NO l’1-O i renunciar als beneficis del SÍ?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.