Frans Cuspinera estrena disc amb un premi a millor cançó en català

0
149

El Centre de la Cultura Catalana d’Andorra (CCC) és una entitat que va ser instituïda en memòria del cantant Carles Sabater i té com a objectiu donar suport a la creació i difusió de música en català i, sobretot, a grups i cantautors joves. Seguint aquest criteri, anualment atorguen un premi al que consideren que ha estat la millor cançó en català de l’any, guardó que s’acaba d’endur el garriguenc Frans Cuspinera –de qui ja hem parlat en més d’una ocasió en aquest mitjà– gràcies al seu tema Jo sóc d’un paisatge.

El premi l’ha decidit un jurat format pels músics andorrans Lluís Cartes i Oriol Vilella, els músics catalans Antoni Tolmos, Pol Cruells i Ramon Aragall i el representant del Centre de la Cultura Catalana d’Andorra, el senyor Xavier Escribano. En total, Jo sóc d’un paisatge ha competit amb més de 130 altres cançons candidates, proposades per gairebé 40 artistes

Cuspinera tot just acaba de publicar el seu primer disc titulat Garoina (Discogràfica Picap) i actualment es troba de promoció. Sens dubte aquest 15è Premi Carles Sabater, sumat a l’innegable talent del cantautor i la qualitat de la seva música, faran de Garoina tot un èxit que sonarà a les nostres ràdios.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.