La Garriga és Corpus

0
Corpus 2017_01

Un any més, el Corpus de la Garriga s’erigeix com una de les grans cites del panorama cultural català gràcies a l’espectacularitat de la jornada, la multitud d’activitats que es fan al poble i, sobretot, la implicació sense parangó dels seus ciutadans, que viuen la festa i se la creuen com ningú.

Catifes, trabucaires, gegants, castellers, música… però què més podríem dir del Corpus que no s’hagi dit ja? Que la trentena de creacions que engalanen els carrers son un espectacle únic? Que la vida que es respira la Garriga durant tota la jornada és difícilment comparable amb cap altre esdeveniment? Alguns establiments del centre asseguren que, sens dubte, el dia de Corpus és el millor dia de l’any pel seu negoci. Per alguna cosa serà.

El que està clar és que, més enllà de repetir una vegada i una altra les grandeses d’una festa bicentenària com aquesta, el que val la pena és gaudir de les imatges de la jornada. I ho podeu fer gràcies al reportatge fotogràfic que hem preparat pels nostres lectors, obra de Julián Vázquez, i que posem al vostre abast en aquest àlbum del nostre perfil de Facebook.

Corpus 2017_02

La nit dels aparadors té guanyador

No podíem, però, deixar d’esmentar una de les edicions més exitoses de La nit dels aparadors de la Garriga, que divendres passat va sacsejar la vida nocturna del poble i va culminar el seu concurs amb la victòria per la creació espectacular de l’aparador de la Perruqueria Imma, que va modernitzar totalment d’aparença els nostres gegants. Felicitats!

Corpus 2017_03

Article anteriorEls aparadors de la Garriga brillaran la nit de divendres
Article següentSetmana de Sant Joan amb sol i molta calor a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.