La calor no pot amb el Gastronòmada

0
55

El que fins la data va ser el dia més calorós del que portem d’any no va impedir una afluència de públic massiva al festival de la Garriga, que enguany celebrava la seva segona edició i ja pot congratular-se d’haver superat l’èxit de l’any anterior gràcies a l’assistència de vora 5.000 persones que, durant tot el dia, van gaudir de les propostes de tot tipus que oferia el Gastronòmada.

Les llargues cues que es varen formar a la barra o a les furgonetes de menjar –algunes, inclús, van esgotar existències–, acrediten que l’any passat ja es varen fer bé les coses i la gent ha volgut repetir. I és que, sense necessitat de sortir del poble, ja teníem al nostre abast bona gastronomia, propostes d’entreteniment pels més menuts, música, ball i un espai agradable per a relaxar-se a l’ombra en un dia embafador.

Sembla que l’Ajuntament ha encertat de ple amb aquesta aposta que, en només dos anys, tot fa indicar que ja ha quallat entre els garriguencs. De ben segur que l’edició de 2018 serà encara més exitosa. 

Gastronomada 2017_002 Gastronomada 2017_001

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada