La calor no pot amb el Gastronòmada

0
Gastronomada 2017_003

El que fins la data va ser el dia més calorós del que portem d’any no va impedir una afluència de públic massiva al festival de la Garriga, que enguany celebrava la seva segona edició i ja pot congratular-se d’haver superat l’èxit de l’any anterior gràcies a l’assistència de vora 5.000 persones que, durant tot el dia, van gaudir de les propostes de tot tipus que oferia el Gastronòmada.

Les llargues cues que es varen formar a la barra o a les furgonetes de menjar –algunes, inclús, van esgotar existències–, acrediten que l’any passat ja es varen fer bé les coses i la gent ha volgut repetir. I és que, sense necessitat de sortir del poble, ja teníem al nostre abast bona gastronomia, propostes d’entreteniment pels més menuts, música, ball i un espai agradable per a relaxar-se a l’ombra en un dia embafador.

Sembla que l’Ajuntament ha encertat de ple amb aquesta aposta que, en només dos anys, tot fa indicar que ja ha quallat entre els garriguencs. De ben segur que l’edició de 2018 serà encara més exitosa. 

Gastronomada 2017_002 Gastronomada 2017_001

Article anteriorLa democràcia no es defensa sola: tornem a Barcelona
Article següentNova exposició de la Fundació Maurí sobre teixits del segle XIX
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.