La democràcia no es defensa sola: tornem a Barcelona

0
ANC juny_mani_referendum_2017

L’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga tornem a mobilitzar-nos, tossuts, en defensa de l’anhelat referèndum que ens permetrà decidir el nostre futur i el dels nostres fills, malgrat els intents desesperats del govern espanyol i els seus còmplices polítics (de Catalunya i de fora) per impedir l’exercici essencial de la democràcia.

Estem convençuts, i no ens cansarem de repetir-ho, que votar no pot ser de cap manera un delicte i és per això que tornem a convidar tota la ciutadania a sumar-se a la manifestació del proper diumenge 11 de juny a la plaça de Puig i Cadafalch (les quatre columnes) de Barcelona.

Podeu sumar-vos a aquesta nova jornada reivindicativa i acompanyar-nos amb l’autocar que sortirà des de la Garriga a les 10:30 h, des de l’aparcament de la Sínia. Els tiquets es poden comprar a La Vienesa i a la Carnisseria Valldeoriola per tan sols 5 euros.

ANC la Garriga

Article anteriorLa final nacional de bàdminton individual escolar es jugarà a la Garriga
Article següentLa calor no pot amb el Gastronòmada
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.