La Garriga Digital

Setmana amb cada cop menys núvols i més calor a la Garriga

Marti Oliveras_02

Començada ja la setmana, ho fem amb un temps força més estable després d’un cap de setmana en què els ruixats i les tempestes han afectat la majoria de zones de Catalunya, especialment durant les tardes. A la Garriga, durant la tarda de diumenge un xàfec intens va deixar 14 mm en poca estona que va venir acompanyat d’un descens de la temperatura, que va passar dels 23ºC abans del ruixat als 16ºC que teníem després.

Com dèiem, però, la situació tendeix a millorar amb l’inici d’aquesta setmana que ha començat amb fresca però que acabarà altre cop amb un ambient de ple estiu. 

Si bé és cert que dimarts i dimecres encara seran dies variables, sembla que a partir de dijous el temps es faria més estable i els núvols acabaran sent molt escassos.

Tot plegat, amb unes temperatures que, dia que passi dia que pujaran i que, de cara a divendres i dissabte, tornarien a ser altes, de ple estiu, amb màximes al voltant dels 30ºC al nostre poble. Recordem que ahir dilluns no vàrem passar dels 23ºC i, per tant, la pujada del mercuri serà significativa.

Així doncs, ja podem tornar a desar el paraigua i recuperar les ulleres de sol i la màniga curta perquè l’estiu vol tornar amb força aquesta setmana després d’uns dies primaverals.

Bona setmana a tothom, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

Exit mobile version