Joana Ortega parlarà sobre la judicialització de la política a la Garriga

0
172

La Tribuna Universitària de la FUMH torna a convidar a la Garriga una primera espasa de la política catalana, aquest cop el proper divendres dia 9 de juny. Serà en el marc dels sopars amb diàleg que tenen lloc a la sala gran del restaurant La Cabanya, en un acte que permet als assistents gaudir de la conferència dels ponents i degustar els plats del restaurant garriguenc.

Divendres, doncs, Joana Ortega, exvicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya entre els anys 2010 i 2015, impartirà la xerrada titulada ‘La judicialització de la política’, on explicarà com la justícia pot ser utilitzada com una arma política, sobretot partint des de la seva recent experiència personal.

Després de l’exposició d’Ortega i del sopar, s’obrirà un torn de paraules entre els assistents, que podran interpel·lar la convidada.

L’assistència a l’acte requereix una inscripció prèvia a través del telèfon de la Fundació Universitària Martí l’Humà (93 860 50 60) i té un cost de 35 €.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.