Per aclamació popular: torna el Gastronòmada!

0
157

L’onze de juny de l’any passat –un assolellat dissabte–, la Garriga acollia per primer cop un festival gastronòmic itinerant que va fer parada al poble: camions i furgonetes de menjar variat, parades d’artesania i segona mà, màgia en directe, música i un munt d’activitats cuquis es van poder gaudir durant tot el dia a la Plaça del Silenci i els seus voltants.

I tal va ser l’acollida d’aquella primera experiència del Gastronòmada –que va reunir vora les 4.000 persones durant tota la jornada–, que enguany no s’ha dubtat ni un segon a repetir l’aposta, que traspua aires de consolidació.

Aquest any, doncs, el festival, que tindrà lloc el dia 10 de juny entre les 10 del matí i les 2 de la matinada, espera repetir l’èxit passat. No serà senzill, però de moment tot sembla ben encarat amb la multitud d’activitats per a tots els públics que ens tenen preparades.

Gastronòmada 2017_05Els més menuts, per exemple, tindran una oportunitat única de construir un hotel per a insectes, de muntar circuits per jugar a bales (les mal anomenades “caliues”) o de conduir uns autos de xoc ecològics com els Ecoxocs; els The Four Nuts Gang, per la seva banda, amenitzaran un vermut de migdia a ritme de música swing i un mag tornarà a passejar els seus trucs per la plaça durant tota la tarda; a dos quarts de set, els que s’hi hagin inscrit prèviament a info@gastronomada.cat, podran tastar una selecció dels millors vins, mels i cerveses Montseny.

Per cloure la jornada, la música prendrà protagonisme a les 21:30 h amb el concert de Guillem Roma, que donarà pas als Funky Step & The Sey Sisters i un DJ que ens acompanyarà fins les dues de la matinada.

Tot plegat, òbviament, acompanyat de foodtrucks i parades d’artesania. I és que, de fet, al Gastronòmada s’hi pot i s’hi ha d’anar a badar, remenar, degustar i compartir el dissabte. Reserveu la data!

Gastronòmada 2017

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.