Per aclamació popular: torna el Gastronòmada!

0
Gastronòmada 2017_03

L’onze de juny de l’any passat –un assolellat dissabte–, la Garriga acollia per primer cop un festival gastronòmic itinerant que va fer parada al poble: camions i furgonetes de menjar variat, parades d’artesania i segona mà, màgia en directe, música i un munt d’activitats cuquis es van poder gaudir durant tot el dia a la Plaça del Silenci i els seus voltants.

I tal va ser l’acollida d’aquella primera experiència del Gastronòmada –que va reunir vora les 4.000 persones durant tota la jornada–, que enguany no s’ha dubtat ni un segon a repetir l’aposta, que traspua aires de consolidació.

Aquest any, doncs, el festival, que tindrà lloc el dia 10 de juny entre les 10 del matí i les 2 de la matinada, espera repetir l’èxit passat. No serà senzill, però de moment tot sembla ben encarat amb la multitud d’activitats per a tots els públics que ens tenen preparades.

Gastronòmada 2017_05Els més menuts, per exemple, tindran una oportunitat única de construir un hotel per a insectes, de muntar circuits per jugar a bales (les mal anomenades “caliues”) o de conduir uns autos de xoc ecològics com els Ecoxocs; els The Four Nuts Gang, per la seva banda, amenitzaran un vermut de migdia a ritme de música swing i un mag tornarà a passejar els seus trucs per la plaça durant tota la tarda; a dos quarts de set, els que s’hi hagin inscrit prèviament a info@gastronomada.cat, podran tastar una selecció dels millors vins, mels i cerveses Montseny.

Per cloure la jornada, la música prendrà protagonisme a les 21:30 h amb el concert de Guillem Roma, que donarà pas als Funky Step & The Sey Sisters i un DJ que ens acompanyarà fins les dues de la matinada.

Tot plegat, òbviament, acompanyat de foodtrucks i parades d’artesania. I és que, de fet, al Gastronòmada s’hi pot i s’hi ha d’anar a badar, remenar, degustar i compartir el dissabte. Reserveu la data!

Gastronòmada 2017

Article anteriorLa Garriga celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb un seguit d’actes
Article següentSetmana amb cada cop menys núvols i més calor a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.