Activitats contra l’aversió cap al col·lectiu LGTBI

0
LGTBI fòbia_2017

El proper  dimecres 17 de maig és el dia internacional contra la fòbia a lesbianes, gais, transgèneres, bisexuals i/o intersexuals –a aquests termes respon l’acrònim LGTBI– i arreu del territori hi tenen lloc activitats de tot tipus per a conscienciar, educar i posar de manifest aquest problema, encara avui tant arrelat en una societat que s’etiqueta a si mateixa de madura però que dista massa sovint del que fóra realment òptim.

A la Garriga, aquest dimecres s’hi faran una sèrie d’actes amb motiu d’aquest dia, si bé també en jornades posteriors s’oferirà un curs de formació sobre el fet LGTBI (dijous 25 de maig) i es llegirà un manifest institucional per part del Consistori (al Ple Municipal del dimecres 31 de maig).

Aquest dimecres, doncs, Can Raspall acollirà una taula rodona al voltant de la LGTBIfòbia (a les 19:30 h), s’impartirà un taller titulat Diversitat sexual i de gènere: de la discriminació a la llibertat adreçat als alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Vil·la Romana i es regalarà una reedició del llibret coeducatiu Un món de famílies des de l’Àrea d’Igualtat (carrer Sant Francesc 1).

Article anteriorElisenda Soler exposa els seus treballs a la Garriga
Article següentConnexió i lligams amb Espanya o desconnexió, llibertat i dignitat?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.