Les propostes de la CUP la Garriga al ROM

0
202

El Reglament Orgànic Municipal (ROM) és un instrument de regulació del règim organitzatiu i de funcionament de l’Ajuntament i dels seus òrgans que articula els drets i deures dels membres de la corporació municipal. 

Actualment, la ciutadania exigeix més participació i transparència en la gestió del dia a dia de la Garriga. Això fa que la CUP considerem que el ROM ha de revisar-se per determinar noves formes de participació ciutadana garantint així una gestió municipal més participativa i transparent.

L’Ajuntament de la Garriga disposa d’un ROM aprovat per últim cop el 22 d’abril de 2009 i s’està treballant, des de la comissió de Participació Ciutadana (a la qual hi participem com a Grup municipal), per adequar-lo a les necessitats actuals i millorar l’eficiència del funcionament de l’Ajuntament.

El ROM ha de regular la participació ciutadana, element que considerem que és un requisit essencial per aprofundir en la democràcia i per apropar a la ciutadania l’exercici de l’activitat política i administrativa, enfortint l’apoderament popular i la cultura de la participació.

Aquestes són les propostes de la CUP al ROM [descarregar].

CUP ROM_maig_2017

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.