Les propostes de la CUP la Garriga al ROM

0
CUP la_Garriga_01

El Reglament Orgànic Municipal (ROM) és un instrument de regulació del règim organitzatiu i de funcionament de l’Ajuntament i dels seus òrgans que articula els drets i deures dels membres de la corporació municipal. 

Actualment, la ciutadania exigeix més participació i transparència en la gestió del dia a dia de la Garriga. Això fa que la CUP considerem que el ROM ha de revisar-se per determinar noves formes de participació ciutadana garantint així una gestió municipal més participativa i transparent.

L’Ajuntament de la Garriga disposa d’un ROM aprovat per últim cop el 22 d’abril de 2009 i s’està treballant, des de la comissió de Participació Ciutadana (a la qual hi participem com a Grup municipal), per adequar-lo a les necessitats actuals i millorar l’eficiència del funcionament de l’Ajuntament.

El ROM ha de regular la participació ciutadana, element que considerem que és un requisit essencial per aprofundir en la democràcia i per apropar a la ciutadania l’exercici de l’activitat política i administrativa, enfortint l’apoderament popular i la cultura de la participació.

Aquestes són les propostes de la CUP al ROM [descarregar].

CUP ROM_maig_2017

Article anteriorLa FUMH repeteix programa per ajudar els joves a trobar feina
Article següentQuin demà estem decidint avui els votants a Catalunya?
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.