Què faries amb 150.000 € a la Garriga?

0
thumb procés participatiu

L’Ajuntament de la Garriga ha endegat un procés participatiu a través del qual es vol decidir amb la ciutadania com invertir 150.000 € del pressupost municipal de l’any 2018.

A tal efecte, ha habilitat una pàgina web on es detallen exactament quins són els objectius d’aquest procés de participació, qui hi pot participar i com, quins tipus de propostes es poden fer, i enviar-les a través d’un formulari.

Objectius:

– Implicar la ciutadania en la presa de decisions sobre el destí d’una part dels recursos públics, a través d’un procés ordenat i obert a tothom.

– Generar corresponsabilitat en la presa de decisions i dur a terme una tasca pedagògica.

– Generar intel·ligència col·lectiva en benefici del poble i dels interessos públics.

– Fomentar la implicació, tant de les persones associades com de les no associades, en la presa de decisions públiques.

– Identificar les principals necessitats del poble i fer partícip la ciutadania de les solucions posant a la seva disposició eines de democràcia deliberativa i de democràcia directa.

Qui hi pot participar?

– Totes les persones que viuen i/o treballen a la Garriga. Podeu presentar propostes individualment, en grup (família, etc.) o com a entitat.

Com hi pots participar?

Pots participar-hi en 3 moments:

– Presentant propostes fins al 31 de maig

– Prioritzant col·lectivament les propostes en una jornada participativa que es realitzarà després d’analitzar la viabilitat de les propostes rebudes.

– Votant les propostes que hagin estat prioritzades. Podran votar totes les persones majors de 16 anys empadronades al poble.

De quina manera ens pots fer arribar les teves propostes?

Omplint el qüestionari d’aquest web: clica aquí.

Omplint la butlleta de participació que hem repartit casa per casa i dipositant-la a les urnes que trobareu als següents punts de recollida: Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, Biblioteca, Escola Municipal d’Educació, Casal de la gent gran “L’esplai”, Casal de Joves, Torre del Fanal, Pavelló de can Noguera, Pavelló de can Violí, Escola Municipal de Música, Serveis Socials, als baixos de la Biblioteca.

Consulta com funciona aquest procés i les seves fases aquí.

Article anteriorOdón Elorza de visita a la Garriga a la Festa de la Primavera
Article següentEl cantant garriguenc Frans Cuspinera presenta nou videoclip: “Mai sabràs”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.