El cantant garriguenc Frans Cuspinera presenta nou videoclip: “Mai sabràs”

0
thumb FONOLL CUSPI 12

El proppassat divendres 5 de maig el cantautor garriguenc Frans Cuspinera va estrenar el videoclip de la cançó “Mai sabràs”, tema que anticiparà la presentació pública del seu primer disc.

“Mai sabràs” va ser rodat en viu en format unplugged ben a prop de la Garriga, concretament a la masia del segle XII El Folló, situada al Tagamanent, a l’entorn del Parc Natural del Montseny.

Amb aquest videoclip, el músic de la Garriga presenta oficialment el seu directe i la seva banda, integrada per Neus Tamayo al violoncel, Nico Canet a la guitarra, Nito Sánchez a la bateria i Jose Borjas al contrabaix.

Després de la bona acollida del seu primer singleJo sóc d’un paisatge” amb més de 36.000 reproduccions a Youtube i seleccionat oficialment en competició pels festivals de cinema FIC-CAT i GIRONA FILM FESTIVAL, Frans Cuspinera encara el tram final de la producció del seu primer disc: GAROINA (© Right Here Right Now).

“Garoina” comptarà amb 12 temes, 10 en català i 2 en castellà, amb destacades col·laboracions femenines (Alba Guerrero i Carol Badillo), i es presentarà digitalment el proper divendres 26 de maig. A principis del mes de juny ja estarà disponible en format físic.

Paral·lelament, Cuspinera ha gravat recentment un tema musical amb PICAP, que s’inclourà en un disc d’havaneres dedicat al mestre Josep Bastons i que sortirà publicat amb el diari ARA amb motiu de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell d’enguany.

Frans Cuspinera (la Garriga, 1984) és un cantant i compositor autodidacte que, després d’una llarga trajectòria de recerca i experimentació (en solitari i amb diverses bandes locals), ha consolidat el seu estil i la seva tècnica al Taller de Músics de Barcelona. La seva música es podria definir com a folk català, tot i que l’ús de la seva veu sovint dibuixa florides influències del flamenc i juga amb les definicions, apropant-se a una amalgama gens habitual entre els cantants masculins de la nostra terra. Aquesta fusió neix pràcticament del bressol: fill de pare català i de mare andalusa (nascuda a la platja del Rinconcillo d’Algeciras, vora l’extrem més meridional de la Península), ha rebut contínuament influències d’aquestes dues cultures tan allunyades i alhora tan connectades.

Article anteriorQuè faries amb 150.000 € a la Garriga?
Article següentWetravel.cat, dels garriguencs Cristina Torra i Carles Pérez, millor blog de viatges en català
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.