Wetravel.cat, dels garriguencs Cristina Torra i Carles Pérez, millor blog de viatges en català

0
thumb Peru-IMG 6399

Des del passat mes d’agost que els garriguencs Cristina Torra i Carles Pérez comparteixen amb nosaltres les seves experiències i aventures fent la volta al món a través del seu blog Wetravel.cat, que recentment ha estat guardonat amb el premi a millor blog de viatges en català, atorgat per l’Ajuntament de Lloret de Mar el passat 21 d’abril.

Aquest premi, que valora la qualitat de les entrades dels blogs i les publicacions a les xarxes socials significa, pels garriguencs, “una recompensa per l’esforç d’escriure en ruta i per tenir al dia les xarxes socials” i “és un impuls per seguir compartint aventures i informació per a futurs viatgers”.

La parella de la Garriga va decidir posar en marxa el blog pocs mesos abans de començar l’aventura de la seva vida amb l’objectiu de deixar documentat el seu viatge i per donar a la xarxa informació actualitzada en català sobre viatges.

Al seu blog ja hi ha penjats els articles del seu pas per Cuba, Equador, Galàpagos i Perú. Però amb gairebé 9 mesos de viatge també han passat per Bolívia, Xile, Argentina, Illa de Pasqua, Polinèsia Francesa, Nova Zelanda i Austràlia.

Ara es troben a les Filipines i abans de tornar, el proper mes d’agost, també tenen planejat visitar Malàisia, Singapur, Indonèsia, Sri Lanka i Índia.

Podeu seguir on són cada dia a través de les seves xarxes socials:

Facebook Twitter / Instagram

Article anteriorEl cantant garriguenc Frans Cuspinera presenta nou videoclip: “Mai sabràs”
Article següentAquesta tarda, literatura de qualitat a la Biblioteca
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.