La Garriga Digital

La Garriga sona a Jazz

Jazz 2017_01

Durant el mes de maig i fins principis de juny, el nostre municipi acollirà el que ja serà la 6a edició del Festival de Jazz. Organitzat pels Amics del Jazz de la Garriga, la cita es consolida amb un cartell de luxe ple de figures puntals del panorama jazzístic, tan nacional com internacional.

El festival, doncs, arrenca aquest dissabte 6 de maig amb el trio de Jakob Bro (a la guitarra), que presentarà el seu últim disc STREAMS, editat per la prestigiosa discogràfica ECM. Joey Baron a la bateria i Thomas Morgan al contrabaix, dos dels músics més reclamats en l’escena jazzística actual, acompanyaran Jakob en l’actuació de dissabte, al Teatre de la Garriga (entrada de 9 euros).

La programació comptarà també amb l’actuació i masterclass de Duot, els concerts de Resolut trio, Inhumankind, Tasty Panthers, Julián Sanchez New Quartet i Francesc Vidal Group; el festival, a més, col·laborarà amb el segell d’Underpool amb l’actuació de Bill McHenry i Underpool 5. 

Tots els concerts tindran lloc en diferents espais emblemàtics de la Garriga, com ara la casa de Can Ramos (construïda l’any 1886), la Casa de les Òlibes, el Teatre el Patronat, la plaça del Silenci i els jardins del Balneari Termes de la Garriga.

Més informació aquí.

Exit mobile version