Primera setmana de maig amb alguns xàfecs de tarda i ambient suau

0
Marti Oliveras_02

Deixem enrere un mes d’abril en el que la variabilitat, típicament primaveral, ha dominat la majoria de setmanes. Un mes en el que també cal destacar les baixes temperatures que hem tingut alguns dies amb un ambient que encara ha sigut de ple hivern, amb una darrera nevada a cotes altes dels entorns garriguencs però també dies càlids amb màximes al voltant dels 25ºC que convidaven a sortir de casa amb màniga curta.

I el maig ha començat radiant! Un dilluns festiu dominat pel sol tot i alguns núvols que, a diferència d’ahir diumenge, no han deixat pluja al nostre poble. 

Doncs bé, sembla que la setmana que hem encetat vindrà marcada per un temps típicament de primavera, amb moltes estones de sol però també amb creixement de nuvolades que durant les tardes podrien acabar deixant algun xàfec, més probables dimarts, dimecres i divendres. Caldrà seguir l’evolució dels xàfecs minut a minut i, per tant, fareu bé de portar un paraigua a la bossa aquests dies. 

Les temperatures no experimentaran canvis destacables, de manera que esperem màximes al voltant dels 20ºC i mínimes a l’entorn dels 10. Poca màniga curta, per tant, aquesta primera setmana de maig a la Garriga, o en tot cas, només a ple sol durant les hores centrals de la jornada.

Seguirem la situació meteorològica i en farem seguiment a través del nostre compte de Twitter, així com també des de Ràdio Silenci, la ràdio del nostre poble.

Que passeu una molt bona setmana!

@GarrigaMeteo

Article anteriorLa Garriga ballarà durant tot el diumenge
Article següentLa Garriga sona a Jazz
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.