Instagram i modernisme, units en un concurs d’Òmnium

0
Omnium Instagram_abril_2017

Òmnium Cultural, l’entitat sense ànim de lucre que treballa des de fa més de cinquanta anys per la promoció i protecció de la llengua i cultura catalanes, ha organitzat un concurs fotogràfic per a posar en valor el patrimoni modernista del Vallès Oriental, amb motiu del 150è aniversari del naixement de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch. I quin millor lloc per abastir-se de material que una de les localitats del país que més destaca en la matèria com és la Garriga?

Sota l’etiqueta #IgersOmniumVO, doncs, tothom qui ho desitgi pot participar al concurs d’Instagram penjant les seves fotografies d’elements modernistes, mencionant @omniumvoriental i geolocalitzant la instantània o bé especificant-ne l’adreça exacta. Un cop tancat el concurs (el 23 de juny a les 23:59 h), s’elaborarà un mapa fotogràfic interactiu del Modernisme del Vallès Oriental amb les fotografies rebudes i es presentarà a la Festa de les Lletres Catalanes el proper novembre.

El premi per a la fotografia amb més “m’agrada”, la de més qualitat i la més original serà una càmera instantània Polaroid… i se sabrà el 15 de juliol.

Omnium Instagram abril 2017 BASES CONCURS

Article anteriorDe tot i més a la nova Festa del Barri de Montserrat
Article següentLa Garriga ballarà durant tot el diumenge
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.