De tot i més a la nova Festa del Barri de Montserrat

0
Festa Barri_Montserat_2017_01

Un cop més, el Barri de Montserrat de la Garriga s’omple d’activitats pensades per a tot tipus de públic en la seva celebració anual que comença avui mateix amb una missa solemne a les set de la tarda en honor a la Mare de Déu de Montserrat i que s’allargarà fins ben entrada la nit de dissabte, amb el gran ball de festa major amb l’orquestra Què tal?.

A banda de les tradicionals xocolatades o botifarrades, que no poden faltar a cap festa popular, per primer cop s’ha organitzat una caminada nocturna (cal inscripció prèvia) que transcorrerà en la seva major part per un Bosc del Malhivern on s’hi ha preparat sorpreses “màgiques” i que acabarà amb un àpat de pa amb tomàquet i embotits, sota la llum de la lluna.

A les onze de la nit de divendres, un cop acabada la caminada, Miquel del Roig tocarà en directe les seves animades i àcides cançons barrejades, i dissabte, durant tot el dia, hi haurà tallers infantils, inflables, tómbola i sardanes, entre d’altres activitats.

Festa Barri Montserat 2017 03

Festa Barri Montserat 2017 02

Article anteriorCatalunya: nació, comunitat, regió, sots-regió o… colònia?
Article següentInstagram i modernisme, units en un concurs d’Òmnium
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.