Ambient gairebé d’hivern aquesta última setmana d’abril a la Garriga

0
thumb Marti Oliveras 02

La setmana ha començat ben tranquil·la amb un temps estable i amb unes temperatures que durant les hores centrals del dia encara han resultat molt suaus.

Però atents, aquesta bonança té les hores comptades, i és que a partir d’avui mateix l’atmosfera s’inestabilitza i això es traduirà en un augment dels núvols que acabarà portant precipitacions al llarg dels propers dos o tres dies.

Un dimarts en què un sistema frontal obrirà les portes a un ambient clarament més fred i acompanyat de precipitacions, la qual cosa faria caure la cota de neu fins ben avall per l’època de l’any en la que ens trobem. Tant és així que, molt probablement, la neu tornarà a fer acte de presència als sectors més elevats del nostre Montseny.

Les precipitacions que cauran podran descarregar amb força i anar acompanyades d’aparell elèctric, així com de fortes ratxes de vent. Les més continuades i intenses s’esperen entre la tarda-nit de dimarts i durant el dimecres.

Dijous, sense acabar de fer net, milloraria la situació meteorològica al mateix temps que les temperatures mínimes anirien cap avall per tocar fons entre divendres i dissabte. Com ja va passar la setmana passada, doncs, les mínimes tornarien a fregar els 0°C!

El cap de setmana, a priori, es presenta força tranquil i amb una nova recuperació del mercuri. De totes maneres, caldrà confirmar aquest pronòstic i, sobretot, seguir l’evolució de les precipitacions i temperatures durant la part central d’aquesta setmana.

Oblideu-vos de la màniga curta per uns dies i recupereu de l’armari els abrics i les bufandes, l’ambient serà pràcticament hivernal a les portes del mes de maig!

Bona setmana, salut i méteo!

Martí Oliveras Aumedes (@GarrigaMeteo)

Article anteriorEl web municipal revalida el segell Infoparticipa
Article següentCatalunya: nació, comunitat, regió, sots-regió o… colònia?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.