La Garriga celebra un Sant Jordi ben lluït

0
178

La Garriga ha viscut una Diada de Sant Jordi ben lluïda, aprofitant una jornada de sol radiant plena d’activitats, llibres i roses, que han fet les delícies de petits i grans.

I és que la celebració de la festa del patró de Catalunya a la Garriga ha tingut un bon preludi els dies 20, 21 i 22 d’abril, amb la presentació del col·leccionable “L’Abans de la Garriga”, els Concert de Gospel Joy en benefici de l’Associació el Far i d’Amadeu Casas, tallers i espectacles infantils o el concurs de joves compositors organitzat per La Clau.

thumb St Jordi 2017 2El plat fort, però, l’hem viscut avui a les places de Can Dachs i de l’Església, plenes de parades de llibres i roses,  on s’han fet altres activitats tals com la presentació de la campanya “Trencant murs, obrint pas”, escamots poètics de l’IES manuel Blancafort i el lliurament de premis del concurs Murs.

Una magnífica jornada, la d’avui, que us presentem en un recull fotogràfic que en Julián Vázquez ha fet per La Garriga Digital.cat, i que podeu consultar en aquest enllaç. Esperem que us agradi!

Fotografies de Julián Velázquez.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.