Lluís Llach albira la independència i ho explica a la Garriga aquest divendres

0
164

Sota el títol “Ítaca a l’horitzó”, el cantautor i Diputat al Parlament de Catalunya, Lluís Llach, impartirà una conferència el proper divendres 21 d’abril al Teatre El Patronat de la Garriga on exposarà al públic assistent la seva visió optimista sobre la culminació del procés independentista del país, que considera a tocar.

Llach, ja retirat de l’escena musical des de fa anys, es va presentar a les darreres eleccions catalanes com a independent a la candidatura de Junts pel Sí, que actualment governa el país i que, amb el suport puntual de la CUP, varen ser escollits per a menar Catalunya cap a la seva emancipació nacional.

La xerrada, organitzada per l’ANC de la Garriga, serà a dos quarts de vuit del vespre i forma part d’un cicle previ a la celebració el referèndum d’independència que ja ha portat ponents del nivell de Vicent Partal, director de Vilaweb, o Jordi Sànchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.