La nova sèrie de documentals esportius de TV3 té segell garriguenc

0
194

La setmana passada es va estrenar al canal Esport 3 el primer d’una sèrie de cinc documentals sobre cinc esportistes que, més enllà de destacar pels seus triomfs, títols o medalles, es poden considerar un exemple de progrés esportiu i vital gràcies al seu esforç. El canal especialitzat de la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació va emetre el programa dedicat a l’esquiador paralímpic Gabriel Gorce i Arnau Ferrer, el seu guia, el proppassat divendres 14 d’abril i ja es pot recuperar per internet seguint aquest enllaç.

Esport Global, tal i com s’ha titulat la sèrie, parteix de la idea original del garriguenc Oriol Sabata i Fernández, màster en psicologia de l’esport i entrenador nacional de bàsquet, i ha estat realitzada per Prisma Films, estudi de producció audiovisual i gestió de continguts creada i consolidada també a la Garriga.  

Parlem d’una sèrie que desprèn amor i fascinació per l’esport molt més enllà de la nostra preocupació per les victòries i les derrotes, i ens convida a gaudir de cada moment de dedicació, constància i treball diari al voltant de la disciplina que més ens enriqueixi.

El proper programa, divendres 21 d’abril, tractarà sobre el base de la Penya Albert Sàbat. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.