La nova sèrie de documentals esportius de TV3 té segell garriguenc

0
Esport Global_01

La setmana passada es va estrenar al canal Esport 3 el primer d’una sèrie de cinc documentals sobre cinc esportistes que, més enllà de destacar pels seus triomfs, títols o medalles, es poden considerar un exemple de progrés esportiu i vital gràcies al seu esforç. El canal especialitzat de la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació va emetre el programa dedicat a l’esquiador paralímpic Gabriel Gorce i Arnau Ferrer, el seu guia, el proppassat divendres 14 d’abril i ja es pot recuperar per internet seguint aquest enllaç.

Esport Global, tal i com s’ha titulat la sèrie, parteix de la idea original del garriguenc Oriol Sabata i Fernández, màster en psicologia de l’esport i entrenador nacional de bàsquet, i ha estat realitzada per Prisma Films, estudi de producció audiovisual i gestió de continguts creada i consolidada també a la Garriga.  

Parlem d’una sèrie que desprèn amor i fascinació per l’esport molt més enllà de la nostra preocupació per les victòries i les derrotes, i ens convida a gaudir de cada moment de dedicació, constància i treball diari al voltant de la disciplina que més ens enriqueixi.

El proper programa, divendres 21 d’abril, tractarà sobre el base de la Penya Albert Sàbat. 

Article anteriorRenunciarem a un futur millor per raons d’origen?
Article següentPujarem dalt dels cims
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.