Setmana de Sant Jordi amb Dragon Khan de temperatures

0
Marti Oliveras_02

Deixem enrere els dies festius de Setmana Santa per encarar una nova setmana també ben especial, la setmana de Sant Jordi!

El temps estable i tranquil amb el que hem començat aquests dies, però, sembla que té les hores comptades… I és que el temps tendirà a tornar-se una mica inestable de cara a aquest dimarts, quan augmentaran clarament els núvols i fins i tot podrien aparèixer algunes precipitacions. De tota manera, els ruixats que puguin caure no serien destacables i a la Garriga, si els mapes tenen raó, no hi arribarien. 

Per la seva banda, les temperatures, degut a la nuvolositat, aniran a la baixa però seguirem amb un ambient molt suau a les hores centrals de la jornada, encara per sobre del que tocaria per l’època. Però quan sí que notarem una baixada clara dels termòmetres serà entre dimecres i dijous, amb una entrada d’aire més fred provinent del centre del continent europeu. Una baixada que es notarà, especialment, de nit i a primeres hores del dia. Tot i així, també de dia els termòmetres recularan, i a finals de setmana al nostre poble esperem mínimes al voltant o fins i tot per sota dels 5ºC, tan sols. Les màximes, lluny dels valors d’aquests dies de Setmana Santa, quedaran frenades als 15ºC.

Després d’un dimarts amb menys estones de sol, el que resta de setmana es presenta molt estable en conjunt, amb alternança de sol i nuvolades, però, en principi, sense pluja.

Així doncs, una de les notícies de la setmana serà aquest descens del mercuri que ens obligarà a recuperar les jaquetes de nit i a guardar la màniga curta de dia.

Però no patiu! Després d’aquesta baixada important que viurem entre dimecres i divendres, els mapes ens fan ser optimistes de cara al cap de setmana, quan el temps voldrà acompanyar i la Diada de Sant Jordi d’enguany estarà dominada pel sol i amb un ambient que altre cop tornaria a ser molt suau, càlid fins i tot a migdia, amb màximes clarament superiors als 20ºC.

Bona setmana, salut, méteo i feliç Diada de Sant Jordi!

@GarrigaMeteo

Article anteriorL’app del Parc Natural del Montseny ja és una realitat
Article següentNingú llegeix més que nosaltres
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.