La Garriga Digital

Ningú llegeix més que nosaltres

SANT JORDI_2012_01

Ara que s’apropa Sant Jordi, el món de la literatura i dels llibres en general son en boca de tothom. Aquest matí, els garriguencs ens hem llevat amb una notícia d’aquelles que et fa sentir orgullós de ser d’aquí: tots els mitjans de comunicació de Catalunya destacaven que enlloc es compren més llibres que a la Garriga, convertint així el nostre poble en l’indret del país on més s’hi llegeix, per davant de la pròpia capital del país, Barcelona.

Aquestes dades s’han extret a partir de la informació que la multinacional Amazon ha facilitat a Europa Press, on assegura que han venut cinc vegades més llibres al nostre municipi (sempre parlant en termes percentuals) que la mitjana catalana… i un 51% més que a Barcelona!

Però si això fos poc, sembla ser que els garriguencs tenim especial predilecció per la cuina, doncs tornem a aparèixer al capdavant del rànquing de vendes de llibres relacionats amb la gastronomia –superant el Masnou (Maresme) i Sitges (Garraf)–, i també de la ciència-ficció, superant Sant Celoni (Vallès Oriental).

Ara només falta veure si, a banda de comprar per internet a grans multinacionals, també ens animem a consumir a comerç local. La propera cita, sens dubte, serà aquest diumenge.

Exit mobile version