Ningú llegeix més que nosaltres

0
178

Ara que s’apropa Sant Jordi, el món de la literatura i dels llibres en general son en boca de tothom. Aquest matí, els garriguencs ens hem llevat amb una notícia d’aquelles que et fa sentir orgullós de ser d’aquí: tots els mitjans de comunicació de Catalunya destacaven que enlloc es compren més llibres que a la Garriga, convertint així el nostre poble en l’indret del país on més s’hi llegeix, per davant de la pròpia capital del país, Barcelona.

Aquestes dades s’han extret a partir de la informació que la multinacional Amazon ha facilitat a Europa Press, on assegura que han venut cinc vegades més llibres al nostre municipi (sempre parlant en termes percentuals) que la mitjana catalana… i un 51% més que a Barcelona!

Però si això fos poc, sembla ser que els garriguencs tenim especial predilecció per la cuina, doncs tornem a aparèixer al capdavant del rànquing de vendes de llibres relacionats amb la gastronomia –superant el Masnou (Maresme) i Sitges (Garraf)–, i també de la ciència-ficció, superant Sant Celoni (Vallès Oriental).

Ara només falta veure si, a banda de comprar per internet a grans multinacionals, també ens animem a consumir a comerç local. La propera cita, sens dubte, serà aquest diumenge.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.