L’app del Parc Natural del Montseny ja és una realitat

0
Montseny app_01

‘Montseny’ és el nom de l’aplicació per a dispositius mòbils i tauletes (Android i Apple) que la Diputació de Barcelona posa al nostre abast de forma gratuïta per a poder gaudir en tota la seva plenitud d’un dels parcs naturals més emblemàtics de Catalunya, l’extraordinària biodiversitat del qual el van fer mereixedor de la qualificació de ‘reserva de la biosfera’ atorgada per l’Unesco.

Estretament lligat al nostre poble, el parc compta amb un extens nombre d’equipaments, serveis i itineraris que, gràcies a la nova aplicació, es podrà consultar de forma senzilla i pràctica, així com conèixer restaurants, allotjaments o una gran gamma d’activitats culturals que tenen lloc a la zona del parc.

Per més informació sobre el parc, podeu visitar aquest web o bé seguir-ne la pàgina de Facebook

Article anteriorDies càlids i nits fresques en una Setmana Santa amb sol i nuvolades de tarda
Article següentSetmana de Sant Jordi amb Dragon Khan de temperatures
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.