Ambient més càlid, aquesta setmana, a la Garriga

0
Marti Oliveras_02

El dilluns ha despertat gris i fred després d’un cap de setmana que ha vingut marcat, primer, per les fortes pluges de la nit de divendres i matinada de dissabte i, després, pel sol de la tarda de dissabte i diumenge. 

I és que les precipitacions van ser molt abundants, tal i com s’esperava, arribant arreu del país i fent-ho en forma de neu en cotes més baixes del que s’havia vaticinat en un principi.

Amb tot, les muntanyes més altes del nostre poble, dissabte van despertar sota una lleugera enfarinada, la que haurà sigut, segurament, la darrera nevada d’aquesta temporada 2016-2017. 

A la Garriga, al llarg d’aquest episodi, hem recollit un total de 89,0 mm, una pluja molt benvinguda pels boscos i conreus que presenten un aspecte immillorable, però que va fer pujar de forma sobtada el cabal del nostre riu. En aquest sentit, el matí de dissabte el Congost baixava d’ample a ample, amb pràcticament dos metres d’alçada quan, de normal, porta uns 40 o 50 cm, com podeu observar en el gràfic adjunt.

Meteo grafic_mar_2017

Després d’aquesta situació meteorològica tan moguda, mica en mica hem anat tornant a la normalitat i, malgrat que el dilluns sigui una jornada de cel tapat i pluges febles, el temps tendirà a millorar clarament a partir de demà mateix. 

Per tant, el sol s’imposarà arreu i les temperatures es recuperaran els propers dies, amb un ambient que es farà més càlid, més de primavera. 

De cara al cap de setmana, coincidint amb l’entrada a l’abril, podria tornar a augmentar la inestabilitat però encara és aviat per confirmar-ho. S’haurà de seguir dia a dia. 

Bona setmana, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

Article anteriorUn tren atropella mortalment una persona a la Garriga
Article següentEl millor korfbal de Catalunya té cita a la Garriga aquest diumenge
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.