Ordre del dia del Ple municipal de març de 2017

0
Ajuntament

El proper dimecres dia 29 de març de 2017, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga, com sempre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. La sessió es podrà seguir en directe a través de l’emissora local Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta núm. 94 corresponent al Ple ordinari de 22 de febrer de 2017.

2. Despatx d’ofici.

3. Autorització compatibilitat de personal municipal funcionari; tècnic auxiliar d’informàtica (grup C-1, funcionari interí).

4. Aprovació de l’Acta de delimitació del terme municipal de la Garriga amb el terme municipal de Figaró.

5. Aprovació inicial de la modificació puntual de PGOM a les finques del carrer Centre número 3 i Sant Francesc número 57-59.

6. Aprovació “Bases reguladores per a la concessió de subvencions a entitats esportives en règim de concurrència competitiva per a la realització d’activitats o actuacions de promoció esportiva l’any 2017”.

7. Aprovació de les “Bases reguladores per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a centres educatius (escoles i instituts) per a la realització d’activitats o actuacions dins del programa dels jocs escolars”.

8. Aprovació de les “Bases reguladores per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a entitats sense afany de lucre per a la realització d’activitats o actuacions culturals durant l’any en curs”.

9. Aprovació de les “Bases Reguladores per a la Concessió d’ajuts de llibres i material escolar”.

10. Aprovació de les “Bases reguladores per a la concessió d’ajuts per activitats de lleure i casals d’estiu i Nadal”.

11. Ratificació de la resolució d’Alcaldia-Presidència d’aprovació del pla pressupostari a mitjà termini. Període: 2018-2020.

12. Aprovació de la declaració d’interès especial o utilitat municipal de les obres de l’Institut Manuel Blancafort.

13. Acord del Ple de l’ajuntament de la Garriga per defensar la reducció de ràtios de 25 a 20 alumnes a P3 a les nostres escoles.

14. Adhesió al Manifest de la Diputació de Barcelona: 8 de març de 2017, dia internacional de les dones “SUPEREM LES DESIGUALTATS”.

15. Donar compte de la resolució de data 28 de febrer de modificació dels membres de la JGL.

16. Informes de l’alcaldia.

17. Mocions.

18. Precs i Preguntes.

Article anteriorCarxofes farcides de pernil i beixamel
Article següentUn tren atropella mortalment una persona a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.