La Volta Ciclista a Catalunya enguany passa també per la Garriga

0
Volta Ciclista_Catalunya_LG_01_2017

La tercera etapa de la Volta d’aquest any, que comprèn un recorregut de 181 quilòmetres entre Mataró i La Molina (Alp), passarà aquest proper dimecres 22 de març per la Garriga pels volts de dos quarts d’una del migdia. Concretament, els ciclistes arribaran des de Llerona per la N-152z i, un cop a la rotonda de davant el Tamayo, giraran a mà esquerra pel carrer de Barcelona i seguiran pel carrer Vulcà fins agafar la C17 a la sortida sud de la Garriga, direcció Vic, provocant talls i restriccions de circulació a l’autovia fins la capital d’Osona.

Aquest 2017, entre els més de 200 corredors, es comptarà amb la participació de ciclistes de primer nivell tals com Chris Froome, Alberto Contador, Alejandro Valverde o el veí de la Garriga Andrey Amador, del Movistar Team. 

Article anteriorLa primavera arriba amb un retorn a l’ambient hivernal a finals de setmana
Article següentQuè assegura la dependència?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.