L’Hotel Blancafort Spa Termal celebra el seus cent anys fent història

0
Blancafort aniversari_CARTELL_01

L’Hotel Blancafort Spa Termal de la Garriga està d’aniversari i, per a celebrar-ho, el proper 2 d’abril durà a terme un concurs fotogràfic amb el propòsit de recuperar la seva història mitjançant les instantànies que aportin els ciutadans. D’aquesta manera, el centenari establiment homenatjarà la seva trajectòria al llarg dels anys, sempre estretament vinculada al poble de la Garriga, a qui vol fer partícip de la celebració oferint la possibilitat de reconstruir la seva història conjuntament.

Blancafort FOTO_antiga_02Els interessats a participar al concurs, ho podran fer fins el proper 26 de març a les 23:59 h, entregant les seves fotografies antigues de l’hotel, sense importar si hi apareix gent, espais interiors o tan sols l’edifici. Aquestes fotografies seran valorades per un jurat el mateix dia de l’esdeveniment, el 2 d’abril, coincidint amb una jornada de portes obertes on els participants i el públic en general podran informar-se de les possibilitats que ofereix aquest històric hotel.

Els premis pels guanyadors són:

– 1r premi: Una nit d’allotjament a la Suite presidencial, amb esmorzar bufet inclòs.

– 2n premi: Massatge Blancafort 1840 de 50 minuts, per a dues persones.

– 3r premi: Circuit termal per a dues persones.

Podeu consultar les bases del concurs seguint aquest enllaç.

 

Article anteriorL’última etapa cap a la independència, explicada per Jordi Sànchez
Article següentEs constitueix l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.